Yemek Takımları

Taç Yemek Takımları

Taç yemek takımları, estetik ve işlevselliği bir araya getiren özgün tasarımlarıyla sofraları süsler. Kaliteli porselen veya seramik malzemeden üretilen takımlar, dayanıklılığıyla da dikkat çeker. Farklı desen, renk ve şekil seçenekleriyle her tarza uyum sağlar. Taç'ın yemek takımları, özel davetlerden günlük kullanıma kadar geniş bir kullanım yelpazesi sunar. Sofraları şıklıkla donatan Taç, ev sahiplerine prestij ve konfor sunar. Aile sıcaklığında, mutfak ürünlerinde marka olan Taç yemek takımlarını kullanarak keyifli dakikalar geçirirken, sofranıza şıklık katabilirsiniz. Türkiye'nin mutfak eşyaları alanında dünyadaki tek markası olan Taç Firmasının ürünleri adeta yok satmaktadır. Beyler, eşleriniz sofralarınızı keyifle kurup sizi beklesin istemez misiniz?
Yemek Takımları Setleri - Taç
Yemek Takımları Setleri - Taç
Günlük ihtiyaca yönelik kullanılan yemek takımları birbirinden güzel seçenekleriyle taç markasında yer alıyor. 6 kişilik ve 12 kişilik yemek takımları fiyat bakımından uygunluk sunarken bir yandan da taç markasının döneme özel indirimleriyle dikkat çekiyor. Sabah kahvaltısından akşam yemeğine ve özel davetlere kadar sizin karakterinizi yansıtacak parçalar taç markasında uyumlanmıştır. Sadelikten hoşlanan kişiler için fiyatı son derece uygun olan Renoir Valencia yemek takımı 24 parça yemek takımı sayesinde en çok alıcı bulanlar arasındadır. Hem şık hem sade bir yemek takımı düşünenler içinse yine taç markasından önerilen Taç Laterna Vicenza takımı önerilir. 

Yemek Takımı Modelleri

Yemek takımı modelleri deyince ilk akla gelen marka Taç oluyor. İnsanların kişisel zevklerine hitap eden en uygun fiyatlı taç yemek takımları ise aşağıdaki gibi sıralanıyor. 
Renoir Valencia 24 Parça Yemek Takımı 
Taç Eliza Alyona 53 Parça 12 Kişilik Yemek Takımı 
Taç Laterna Vicenza 53 Parça 12 Kişilik Yemek Takımı 
Renoir Berlin 24 Parça Yemek Takımı 
Renoir Sevilla 24 Parça Yemek Takımı 
Taç Bella Minola 60 Parça 12 Kişilik Yemek Takımı
Taç Eliza Carmilla 53 Parça 12 Kişilik Yemek Takımı 
Taç Eliza Cherish 53 Parça 12 Kişilik Yemek Takımı 
Taç Eliza Noya 53 Parça 12 Kişilik Yemek Takımı Gold&Platin
Taç Eliza Verena 53 Parça 12 Kişilik Yemek Takımı 
Taç Real Bone Noris 60 Parça 12 Kişilik Yemek Takımı
Bahsettiğimiz modeller Taç markasının sadece birkaç yemek takımı modelidir. Maddelenmiş olanlar haricinde stokta olan ve çok rağbet gösterilen farklı modelleri de mevcuttur.
Yemek Takımı Modelleri - Taç Eliza - 12 Kişilik Yemek Takımları - Taç
Yemek Takımı Modelleri - Taç Eliza - 12 Kişilik Yemek Takımları - Taç

Yemek Takımı Fiyatları 

Yemek takımı fiyatları parça sayısı, üretim şekli ve içeriğine göre belirlenmektedir. Taç markasının ürettiği yemek takımları porselen olup dünya markası olabilecek kaliteye sahiptir. Bu nedenle çeyizlerin olmazsa olmazı diyebileceğimiz ürünler sattıklarını belirtmeliyiz. Taç markasında yemek takımı fiyat ortalaması ise 10.399TL ile 1699TL arasındadır.
Yemek Takımı Fiyatları - İndirimli Kampanyaları - Sezonluk Ürünler - Taç
Yemek Takımı Fiyatları - İndirimli Kampanyaları - Sezonluk Ürünler - Taç
Fiyatların yeni yıl beraberinde değişkenlik içermesi muhtemel beklentiler arasındadır. Fakat fiyat bilgisini net bir şekilde almak ve de sipariş oluşturmak için Taç yemek takımları sitesine giriş yapıp bilgi almanız da mümkündür. 

Yemek Takımları Özellikleri

Yemek takımları özellikleri Taç markasında en önemli konuların başında gelmektedir. Kullanıcı kitlenin görüş ve taleplerini inceleyen markanın her yemek takımı üretiminde kaliteye önem verdiği görülür. Yemek takımları 12 kişilik veya 24 kişilik olmak üzere iki ayrı grupta incelenir. Porselen madde içeriği ile üretilen yemek takımlarında herhangi bir üretim sorunu oluşmamaktadır. Çünkü fabrikasyon çalışmalar yapılmaktadır. Bunun dışında ürünler şıklığa ve zarifliğe hitap edecek şekilde gold ve platin şekilde yapılmıştır.
Yemek Takımları Özellikleri - Setleri - Satışları - Fiyatları - Porselen Yemek Takımları - Taç
Yemek Takımları Özellikleri - Setleri - Satışları - Fiyatları - Porselen Yemek Takımları - Taç
Taç ürünlerinin tümü 2 yıl garantili ürünler olup kullanıcı memnuniyetinin önemsendiği ürünlerdir. Bu nedenle gönül rahatlığı ile kullanabileceğiniz yemek takımları olduğunu söylemeliyiz.

Taç Porselen'in zarif ve şık 12 kişilik yemek takımları, sofranıza estetik bir dokunuş katıyor. Yüksek kaliteli porselen malzemesi, dayanıklılığı ve zarafeti bir araya getirirken, özenle tasarlanmış detaylar şıklığı ön plana çıkarıyor. Her bir takım, yemek sunumlarınızı özel kılacak geniş çeşitliliğe sahip; tabaklar, çatal-bıçak setleri ve fincanlar, mükemmel bir uyum içinde. Sade ve modern tasarımlarıyla her zevke hitap eden Taç Porselen 12 kişilik yemek takımları, özel davetlerden günlük kullanıma kadar her ortamda göz alıcı bir atmosfer yaratmanızı sağlar. Eşsiz tasarım ve kaliteyi buluşturan bu takımlar, özel anlarınıza değer katıyor.

Taç Firmasının Sunduğu Avantajlar

Taç markasının ürünlerini tercih etmeniz durumunda aşağıdaki fırsatlardan yararlanabilirsiniz. Düğün masraflarını düşünen çiftlere çeyiz setleri fiyatları ile daha da artacak masraflarını azaltmak için Taç çeyiz setlerini almalarını tavsiye edebiliriz.

500 TL ve üzerinde ücretsiz kargo hizmeti
Kapıda nakit veya kart ödeme kolaylığı
Havale EFT ödeme kolaylığı
12 aya varan taksitle online kart ile ödeme fırsatı
Bir günde kapıda teslimat
Hasarlı ürünlerde 14 gün koşulsuz iade
Kampanya indirimleri
Hasarlı ürünlerin birebir değişimi

Taç İletişim

6 ve 12 kişilik yemek takımları ürünlerimizi  almak istiyorsanız aşağıda yer alan iletişim numaralarından Taç satış uzmanlarıyla görüşebilirsiniz.
İstoç Toptancılar Çarşısı Öksüzoğulları Plaza E-1 Blok Kat: 9 No: 93, 34218 Bağcılar/İstanbul


1 Yorumlar

  1. Taç yemek takımları, estetik ve işlevselliği bir araya getiren özgün tasarımlarıyla sofraları süsler. Kaliteli porselen veya seramik malzemeden üretilen takımlar, dayanıklılığıyla da dikkat çeker. Farklı desen, renk ve şekil seçenekleriyle her tarza uyum sağlar. Taç'ın yemek takımları, özel davetlerden günlük kullanıma kadar geniş bir kullanım yelpazesi sunar. Sofraları şıklıkla donatan Taç, ev sahiplerine prestij ve konfor sunar. Aile sıcaklığında, mutfak ürünlerinde marka olan Taç yemek takımlarını kullanarak keyifli dakikalar geçirirken, sofranıza şıklık katabilirsiniz. Türkiye'nin mutfak eşyaları alanında dünyadaki tek markası olan Taç Firmasının ürünleri adeta yok satmaktadır. Beyler, eşleriniz sofralarınızı keyifle kurup sizi beklesin istemez misiniz?

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski